Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tejszínes krémhez:
Elkészítése:
A tojásokból vizes piskótát készítünk: a tojások fehérjét a vízzel elkezdjük felverni, közben kanalanként hozzáadagoljuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Ha keményre felvertük, a tojások sárgáját is hozzákeverjük egyesével. A lisztet elkeverjük a kakaóporral és a sütőporral, majd óvatosan a habba keverjük.
26 cm-es tortaformába öntjük (aminek az alját kibéleljük sütőpapírral) és 180 °C-os sütőben (légkeverés nélkül) kb 25 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a krémeket: a nutellát a mascarponéval kikeverjük. A habtejszínt felverjük.
A megsült és kihűlt tésztát három részre vágjuk, az alsó felét megkenjük a nutellás krém felével, a felsőt pedig a tejszínnel.
Kívülről a csokis krém másik felével bevonjuk és kedvünk szerint díszítjük.