Hozzávalók:
Krém:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel,hogy egy könnyen kezelhető masszát kapjunk, majd 3 kisebb és egy nagyobb részre osztjuk.
A kisebbeket egy vizes konyharuhán téglalap alakúra nyújtjuk(20×30) A kis tésztalapokra kenünk valamennyi krémet, kirakjuk szorosan magozott meggyszemekkel, és csak egyszerűen felcsavarjuk. Három vékony rudat kapunk. A végeiket le lehet vágni, hogy pontosan egyforma hosszúak legyenek.
A nagy tésztából egy szélesebb, de ugyanolyan hosszú téglalapot nyújtunk, mint a kicsik. Megkenjük krémmel, de nem túl vastagon.
Két kis rudat ráhelyezünk, közéjük is krémet kenünk, majd erre kerül középre a harmadik meggyes rúd. A rudak oldalán, ahol egy kicsit beesik a töltelék, oda is kenünk krémet, kitöltjük az űrt, és ekkor a vizes konyharuha segítségével óvatosan feltekerjük. Szórjuk meg kókuszreszelékkel, majd tegyük hűtőbe.
Vizes konyharuha helyett lehet folpackot is használni. Én azt a massza tetejére raktam és úgy nyújtottam.