Hozzávalók:
A töltelékhez:
A tálaláshoz:
Elkészítése:
A raguhoz a felkockázott szalonna zsírját kisütöm. Rádobom a húst, fűszerezem és fehéredésig sütöm. Besűrítem a keményítővel kikevert tejszínes tejföllel és belekeverem a sajtot is.
A cukkini végeit levágom, magházát eltávolítom és nagy lyukú reszelőn héjastól lereszelem (ha már nem zsenge, meghámozom). A már reszelt cukkinihez számolom fél kilónként a 10 dkg lisztet, 2 tojást, amivel összekeverem. Fűszerezem és palacsintasütőben jó tenyérnyi lepényeket sütök a folyton átkevert tésztából (a cukkini a sótól levet ereszt).
A megsült cicegékkel kibélelek egy muffinsütő mélyedéseit és megtöltöm a pulykaraguval.
180 fokra előmelegített sütőben megpirítom a tetejüket. Fokhagymás tejföllel tálalom.
Teflon illetve kerámia palacsintasütőbe és muffinformába nem szükséges zsiradék.