Hozzávalók:
Piskóta:
Túró massza:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk egy 26 cm-es tortaformában, majd kihűtjük.
A töltelékhez 2 dl hideg tejbe áztatjuk a zselatint, majd félretesszük. A befőttet felkockázzuk, a többi gyümölcsöt felkarikázzuk, vagy cikkekre vágjuk. A túró töltelékhez a margarint a cukorral habosra keverjük, beletesszük a tojást, majd az összetört túrót és simára keverjük.
A beáztatott zselatinhoz hozzáöntünk 3 dl forró tejet, majd beleöntjük a túróba.
A gyümölcsöket a tortaforma aljára tesszük, erre ráöntjük a túró felét, majd rátesszük a piskótát és az összedarabolt befőttet és a túró másik felét. Hűtőbe tesszük dermedni, majd fejre fordítva kiborítjuk a formából.