Hozzávalók:
A tésztához:
A csirkeszárnyakhoz:
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük. A 4 dl vízhez egy kis kanál olajat és sót teszünk.
Olajon megpirítjuk egy kicsit az apróra vágott hagymát és vele együtt minden apróra vágott zöldséget. Közben megfűszerezzük és beletesszük a ketchupot is. Fedő alatt puhára pároljuk és végül a tésztát belekeverjük.
A megtisztított csirkeszárnyakat bekenjük a csirkefűszerrel és a ketchuppal. Egy tálcára öntjük a lisztet, az őrölt borsot, a pirospaprikát, a fokhagymaport és a megmaradt csirkefűszert. Összekeverjük és beleforgatjuk a csirkeszárnyakat, majd ropogósra megsütjük, forró olajon. Papírtörlőn leitatjuk.
Tálaláskor reszelt sajtot szórunk a tésztára.