Hozzávalók:
A tésztához:
Az összeragasztáshoz:
A mázhoz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 2-3 mm vastagságúra kinyújtjuk és tetszőleges formákra kiszúrjuk.
Egy nagy tepsit kibélelek sütőpapírral és beletesszük sorban a kiszúrt formákat. Ne rakjuk túl szorosan egymáshoz, mert egy kicsit nőni fognak sülés közben.
Előmelegített sütőben rózsaszínűre sütjük. Ha kihűlt, 2-2 darabot lekvárral összeragasztunk.
A tetejét csokimázzal csorgatjuk és porcukorral hintjük.
A csokimázhoz a kakaót, porcukrot a forró vízzel alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a margarint. Kissé folyós állagúnak kell lennie, hogy csorgatni tudjuk. Ha szükséges forró vizet adhatunk hozzá. Lezárt dobozban nagyon sokáig eláll.