Hozzávalók:
A tészta hozzávalói
Krém hozzávalói
Díszítés:
Elkészítése:
A tészta készítése:
A margarint felolvasztjuk, majd porcukorral robotgépbe tesszük és simára keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, jól összekeverjük, majd jöhet bele a sütőporral összekevert liszt.
A tésztát elfelezzük, majd az egyik felébe belekeverjük a kakaóport. Sütőpapíros sütőlapra tesszük, a tepsi egyik oldalára a sárga masszát tesszük, a másik oldalára a csokisat. Közéjük egy csík sütőport teszünk, hogy ne keveredjenek. 170 fokos sütőben 20-25 percig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd amikor már felolvadt hozzáadjuk a habtejszínt és besűrítjük vele a csokoládét és hozzáadunk egy kanál mézet.
Megvárjuk, amíg a tészták kihűlnek, majd egyforma hosszú csíkokra vágjuk és csoki krémmel összeragasztjuk.
A tetejére is kenünk a krémből, majd megszórjuk pörkölt mandulával.