Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst megmossuk és kockázzuk. A hagymát szintén kockára vágjuk és a sóval meghintve aranyszínűre pirítjuk az olajon. Mielőtt kész lenne, a fokhagymát is beletesszük.
Félrehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadjuk a húst, felöntjük vízzel és visszatesszük főni. Beletesszük a leves kockát, az ételízesítőt, a babért és félpuhára főzzük.
Amikor ez megvolt, jöhet bele a zöldbab, és a kapor is. A vége előtt hozzáadjuk a kockázott burgonyát, borsozzuk és kóstáljuk, ha szükséges után ízesítjük.
Amikor minden elkészült, kevés leveslével kikeverjük a tejfölt és a többi leveshez adjuk. Pár pillanat múlva elzárjuk.
További tejföllel és kaporral díszítve tálaljuk. :)