Hozzávalók:
A krém hozzávalói
Tetejére hab
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét gőz felett cukorral kemény habbá verjük, majd mikor már levettük a gőzről, lassan egyenként hozzáadjuk a sárgájukat is. Jöhet hozzá a pudingpor, valamit a keményítővel elkevert sütőpor is.
Sütőpapíros 34*32 cm-es tepsibe tesszük, majd 180 fokon megsütjük. Gyorsan megsült.
Amikor kisült a lap, hűtjük egy kicsit, majd ketté vágjuk és elkészítjük a krémet.
A tejet a cukorral felforraljuk. A pudingport a tojás sárgájával és egy kevés tejjel simára keverjük, majd amikor forr a tej hozzáöntjük és megfőzzük.
Ha megfőtt hagyjuk kihűlni. A margarint robotgéppel kikeverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és egy kevés rumot. Géppel habosra keverjük, majd megtöltjük vele a süteményünket.
A süti tetejét lekenjük sárgabaracklekvárral, majd rátesszük a gőz fölött felvert tojásfehérje habot. A tetejét olvasztott étcsokival díszíthetjük.