Hozzávalók:
A csokis lap hozzávalói (2x)
Piskótalap
Krém hozzávalói
A tetejére
Elkészítése:
A csokis lap hozzávalóit összedolgozzuk, majd 2 lapot sütünk belőle 24*22 cm-es tepsiben 180 fokon.
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgájához adjuk a vizet, az olajat, 2 kanál cukor és habosra keverjük, amíg a cukor el nem olvad. A fehérjéket egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a maradék cukrot és óvatosan a sárga masszába keverjük. Végül óvatosan hozzákeverjük a sütőporos lisztet, majd sütőpapíros tepsiben (24*22) 170 fokon tűpróbáig sütjük.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A tejben megfőzzük a pudingporokat, majd kihűtjük. A porcukorból és a margarinból robotgéppel habos krémet keverjünk, adunk hozzá 2-3 dkg kókuszreszeléket is. Amikor a puding kihűlt, az egészet összekeverjük és megkenjük vele az egyik csokis lapot. Erre kerül a piskóta, majd még egy réteg krém és a másik csokis lap.
A tetejére a tojásfehérjét kikeverjük a cukorral, rákenjük és megszórjuk kókuszreszelékkel.