Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A piskótához a 6 tojásfehérjét kemény habbá verem. A tojások sárgáját, a cukorral, a vaníliás cukorral és az instant kávéporral kikeverem, majd hozzáütök egy egész tojást.
A sütőporral elkevert lisztet apránként hozzákeverem a tojássárgájából kevert masszához, majd a masszát ezután a felvert habhoz adom és sütőpapírral kibélelt kapcsos tortaformában 2 részletben kisütöm, majd hagyom kihűlni őket. 200 fokra előmelegített sütőben sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm.
A krémhez a krémport tábla öntöm, hozzáadom a tejet, géppel kavarom egy kicsit, majd ízlés szerint vanília aromát és 3 dl habtejszínt adok hozzá. A legmagasabb fokozaton kemény habos krémmé kavarom, közben hozzáadom a habfixálókat, majd kicsit félre rakom.
Az alsó piskótát megkenem a krémmel, majd főzött kávéba mártott babapiskótát rakok rá. Erre újabb adag krém jön, majd befedem a 2. piskótával.
Az egészet bevonom a maradék krémmel, majd az oldalát babapiskótával rakom körbe. Szalaggal átkötöm a babapiskótát, a tetejét tejszínhabbal díszítem, amire még csokoládés gabonagolyót is teszek.