Hozzávalók:
Hozzávalók:
Elkészítése:
A hideg tejszínt felverjük, majd a vége fele hozzáadagoljuk a habfixálót. A tejfölt a cukrokkal, reszelt citromhéjjal és levével simává keverjük, majd a felvert tejszínhez adjuk.
Díszítéshez 1 dl-nyit kiveszünk belőle és másnapig hűtőszekrénybe tesszük.
Egy 1,2 l-es műanyag edényt folpackkal kibélelünk (Teteje: 19×14 cm), úgy, hogy a fólia bőven túllógjon.
Az aljába helyezünk 1 kis csomag babapiskótát, úgy, hogy a cukrozott része legyen lefele (4-et hosszirányba, mellé 2-t keresztbe). A habot kettéosztjuk.
Az első csomag kirakott babapiskótára kenjük egyenletesen a hab felét, óvatosan lenyomkodjuk a habot.
Ismét 1 csomag babapiskótát teszünk, majd jön a habos réteg másik fele, melynek tetejére a babapiskótát tesszük és ezt a réteget bele is nyomkodjuk óvatosan a habba.
Tetejét elsimítjuk, és jól becsomagoljuk a fóliával, majd fejjel lefelé rátesszük a műanyag doboz tetejét. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap óvatosan kiborítjuk egy tálcára a desszertet, lehúzzuk róla a fóliát, majd a félretett habbal feldíszítjük a tetejét.
Szeletelve tálaljuk.