Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket felaprítjuk: a hagymát és a káposztát nagyobb kockára, a répát hosszúkás csíkokra, a gombát szeletekre. Egy nagy serpenyőben kevés olívaolajon az összes zöldséget együtt megpirítjuk, majd kiszedjük a serpenyőből, és félretesszük.
Pótoljuk az olívaolajat, a fél csomag tésztát kettétörjük, és SZÁRAZON barnára pirítjuk az olajon. Ha szép barna lett, hozzáöntjük a félretett zöldségeket, ízesítjük a fokhagymával, a szójaszósszal és a csilivel. Majd hozzáöntünk kevés vizet, (kb. 2 dl-t), és fedő alatt pároljuk.
Ha elfőtte az aláöntött vizet, akkor folyamatosan kis mennyiségekkel addig pótoljuk, amíg a tészta meg nem puhul.
Én imádom, remélem más is megszereti majd