Hozzávalók:
Elkészítése:
A tarhonyát olajon megpirítjuk, sózzuk, és annyi forró vízzel felengedjük, amennyi bőven ellepi. Fedő alatt addig főzzük, amíg a tarhonya megpuhul.
A mexikói zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a darált húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felöntjük kevés vízzel, és készre főzzük.
Egy közepes tepsit olajjal kikenjük. Beleöntjük a tarhonya felét, elosztjuk rajta a húst a levével együtt, rátesszük a lecsöpögtetett zöldségkeveréket, meglocsoljuk tejföllel.
Befedjük a maradék tarhonyával, a tetejét tejföllel lekenjük, és kb. 20 percig sütjük.