Hozzávalók:
A kakaós tészta:
A túrós részhez:
Vanília krém:
Puncs zselé:
Elkészítése:
A tojásokat válasszuk szét, a sárgáját a keverjük fehérre a cukorral, majd adjuk hozzá a tejet, az olajat, és fokozatosan kanalanként a lisztet, a kakaóport, végül a sütőport is. A tojásfehérjéket verjük habbá, és óvatosan keverjük össze a masszával. Ezt a kakaós alapot öntsük bele egy kivajazott és kilisztezett tepsibe.
Ezt követően a túrót keverjük el a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, tojással és a búzadarával, 1 citrom héját is reszeljük bele. Kiskanállal a tepsiben lévő tésztára kanalazzuk a túrókrémből. Eleinte soknak tűnhet a túró, de bártan kanalazzuk a mindet a tésztára.
A puding és a tejet sűrűre főzzük. Amíg hűl a puding kikeverjük a margarint a porcukorral.
A kihűlt pudingot hozzá adjuk a simára kevert porcukros margarinhoz és adunk hozzá még vanília cukrot, és kikeverjük.
A krémet egyenletesen a kihűlt tésztára rákenjük.
A meggyet lecsöpögtetjük (levét félretesszük). A lecsöpögtetett meggyet a vanília puding tetejére tesszük. A puncs pudingot felfőzzük a meggylében és a meggyekre öntjük.