Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk és negyed órára hűtőbe tesszük.A töltelékhez az almákat meghámozzuk, magházukat kivesszük és vékony cikkekre vágjuk. Az almát egy fazékba tesszük a cukorral és hagyjuk, hogy eresszen némi levet, majd hozzáadjuk a fahéjat. Az egészet feltesszük főni és mikor az alma kezd puhulni hozzákeverjük az egyik pudingot és addig főzzük, míg sűrűsödni kezd. Amikor sűrűsödik levesszük a tűzről és belekeverjük a másik pudingot is, de ezzel már nem kell főzni. A tészta 2/3-át nagy lyukú reszelőn elkezdjük belereszelni és kivajazott tepsibe. a tepsit 10 percre 180 fokos sütőbe toljuk, majd kivesszük, rákanalazzuk a tölteléket, ráreszeljük a maradék tésztát és fél óra-45 perc alatt készre sütjük.