Hozzávalók:
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtom egy belisztezett deszkán, míg kétszer akkora nem lesz, mint a tepsi. Félbevágom és az egyik felet a tepsi aljára terítem.
A tészta felszínét kirakom egymás mellé rakott babapiskótákkal, majd felbontom a barackkonzerveket, leöntöm a levét és a barackokkal kirakom a piskóták tetejét.
1 liter tejből, 6 evőkanál cukorból és 2 csomag vaníliás pudingporból pudingot készítek, majd amikor kész a puding, a sütemény tetejére öntöm. A pudingra terítem a leveles tészta másik felét, villával megszúrkálom és addig sütöm 200 fokon, míg a süti teteje is megpirul.
Amint a sütemény kihűl, hagyom megszilárdulni a pudingot, majd kockákra vágva tálalom.
Nagy valószínűséggel nem lesz ideje megszilárdulnia a pudingnak sütés után, mert a vaníliás sült barack illatát érezve mindenki azonnal akarja a süteményt.