Hozzávalók:
Töltelék:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A száraz hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk az édesítőszerrel kikevert tojássárgákat, és a felvert tojásfehérjéket. Kikent, lisztezett tortaformában, előremelegített sütőben megsütjük, kb. 30 perc alatt.
A pudingport elkeverjük a meggy levével és megfőzzük. Ha megfőtt, hozzákeverjük a kimagozott meggyet és egyet forralunk rajta. Hagyjuk kihűlni.
A tejszínpótló port az édesítővel és a hideg tejjel kemény habbá verjük.
A kihűlt tortát kettévágjuk, majd megtöltjük a töltelékkel. A torta oldalát és tetejét tetszés szerint a felvert tejszínnel díszítjük.
Hideg helyre tesszük min. 3 órára, utána felszeleteljük
Más, mint az eredeti, de fogyókúra idején nagyon is megfelel.