Hozzávalók:
Elkészítése:
A kelkáposzta leveleket óvatosan lefejtem, majd lobogó forró, sós vízben kb. 1 percig blansírozom majd félreteszem. A sárgarépát lereszelem, a vöröshagymát aprítom és hozzáadom a korábban frissen ledarált darálthúshoz.
Mehet bele a többi hozzávaló, a citromhéj, só, bors, tejföl és tojás. Jól összedolgozom, majd 1 – 1,5 kanálnyi mennyiséget a káposztalevelekre helyezve, feltekerem.
Magasabb serpenyőben vajat hevítek, ezen kezdem sütni a tekercseket, amíg egy kis színt kapnak. Felöntöm a zöldég alaplével, majd lefedve 25 percen keresztül párolom.
Ha elkészült kiveszem a tepsiből a tekercseket és a sütőben további 10 percig sütöm. A visszamaradt szaftot besűrítem.
Köretként burgonyapüré a legjobb választás.