Hozzávalók:
A páchoz:
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk és fokhagymaporral dörzsölünk be minden szeletet.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk. A csirkemelleket lisztbe forgatjuk (nem kell nagyon) és mindkét oldalát fehéredésig sütjük. Az ananász héját eltávolítjuk, majd hosszabb szeletekre vágjuk.
Kevés rumot, mézet, fahéjat és olajat egy kis tálban összekeverünk, majd lekenjük az ananászdarabokat mindkét oldalukról. Grillsütőn meggrillezzük az ananászszeleteket, oldalanként kb. 5-8 perc alatt.
A csirkemelleket a grillezett ananászdarabokkal és főtt rizzsel tálaljuk.
A páchoz én kb. fél deci rumot, 1 evőkanál mézet, 1 kk olajat és 1 kk őrölt fahéjat kevertem ki.