Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A darált kekszet a margarinnal és annyi üditőitallal eldolgozzuk, hogy formázható tésztát kapjunk.
Egy kisebb tepsit kevés olajjal kikenünk, a tésztát elnyomkodjuk benne, és megsütjük.
A tojásokat 15 dkg cukorral gőz fölött robotgéppel sűrű krémmé keverjük, a túrót a maradék cukorral és a margarinnal elkeverjük.
A zselatint elkészítjük az utasítás szerint, a tejszínhabport az ásványvízzel habosra keverjük.
A tojáskrémbe keverjük a túrót, a megolvasztott zselatint, és a habot, végül a citrom héját és levét.
A krémet a tésztára öntjük és elsimítjuk.
A csokoládét megolvasztjuk a margarinnal, majd elkeverjük benne az üditőitalt, és óvatossan a krémre kenjük.
Hűtőbe rakjuk pár órára vagy akár egy éjszakára.