Hozzávalók:
Elkészítése:
A felkockázott szalonnát a zsiradékon ropogósra sütöm, majd papírtörlőre szedem. A szalonna zsírján megdinsztelem a hagymát majd ezt is félre teszem.
A kukoricadarát sós, forrásban lévő vízben, folyamatos kevergetés mellet készre főzöm, majd három részre osztom.
Egy zsiradékkal kikent jénai tálba a megfőtt puliszkából kiterítek egy réteget, megkenem az egyik doboz tejföllel, szétoszlatom rajta a dinsztelt hagyma felét, és megszórom a szalonna kockák egyharmadával, majd megint húzok rá egy réteget a puliszkából, amin eloszlatom a maradék hagymát, ráöntöm a másik doboz tejfölt, megszórom a szalonna kocka második harmadával.
Megint egy réteg puliszka és forró sütőben 220 fokon, alsó felső sütéssel 40 percet sütöm, majd megszórom a reszelt sajttal és további 10 percre visszateszem a sütőbe, hogy a sajt szép pirosra piruljon.
A maradék szalonna kockával és aprított petrezselyem zölddel megszórva tálalom.
Jó étvágyat!