Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához (23 ×38 cm.es tepsihez)
A krémhez:
A mázhoz:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd jól kidolgozzuk. Sütőpapírral fedett tepsibe öntjük, 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krém készítése:
A tejet a pudingporokkal, cukorral csomómentesre keverjük, felfőzzük sűrű krémmé és kihűtjük. A kihűlt pudingos krémhez keverjük a mogyorókrémet és a vajjal kihabosítjuk.
A kihűlt süteményre kenjük, szépen elsimítjuk. A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, majd csomómentesre keverjük és krémre csurgatjuk.
A tálcát jól megrázogatjuk, hogy szép sima legyen a süteményen a bevonat.
Kókuszreszelékkel meghintjük és hűtőbe tesszük.
Pár óra múlva szeletelhetjük, tetszés szerint.