Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a lisztet. Olajjal kikent, liszttel meghintett tortaformába öntjük, és 200 fokon 20-25 percet sütjük.
A cukrot karamellizáljuk, majd ráöntjük a tejet és megfőzzük a pudingot.
A barackokat kisebb szeletekre vágjuk, leöntjük a rummal.
A zselatint készítsük el az utasítás szerint, a tejszínhabport keverjük habosra az ásványvízzel, majd keverjük bele a megolvasztott zselatint.
Amikor a puding meghűlt, keverjük bele a habot és a barackot, öntsük a tésztára, tegyük hűtőszekrénybe 2-3 órára, majd díszítsük barackgerezdekkel, tegyük vissza a hidegre akár 1 éjszakára.
sütési hőfok: 200°C