Hozzávalók:
Tésztája:
Krém:
Tetejére.
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük az olajat és a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet.
Két részre osztjuk, az egyik felébe keverjük az 1 evőkanál kakaót és az 1 evőkanál tejet. Ne ijedjünk meg ez egy massza tészta.
A barna tésztát egy picit megsütjük amíg a teteje megszilárdul.
A krémhez a tejben simára keverjük a lisztet, és a cukrokat, felforraljuk és besűrítjük. (közepesen sűrű legyen)
Ezután belekeverjük a kókuszreszeléket is.
A kókuszkrémet rákenjük a barna tésztára erre simítjuk a sárga tésztát, majd betesszük a sütőbe és addig sütjük amíg aranybarna színt kap.Előmelegített sütő 180-fok, kb:15-perc.
A csokit vízgőz felett megolvasztjuk, elkeverjük az olajjal és a sütire kenjük.
Kihűlés után szeleteljük.
Tepsiméret: 20×25
A tészta massza állagú mint a piskótáé ne ijedjünk meg, ilyennek kell lennie.