Szivárvány szelet

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 9 tojás
  • 9 evőkanál cukor
  • 9 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál kakaópor
  • Kevés piros színű aroma vagy málnaszörp

A lapok közé:

  • baracklekvár

Bevonáshoz:

  • csoki
  • étolaj

Elkészítése:

A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a cukrot,majd a tojássárgákat. Ezután beleszitáljuk a lisztet,amit fakanállal óvatosan beleforgatunk,hogy a hab ne törjön össze.

A masszát 3 részre osztjuk. Az egyiket fehéren hagyjuk,így sütjük meg sütőpapírral bélelt tepsiben.

A következő adaghoz 2 evőkanál kakaóport szitálunk,majd kisütjük. Az utolsó adaghoz néhány csepp pirosító aromát keverünk,ebből lesz a rózsaszín piskótalap.

Ha kihűlt a 3 különböző színű piskótalap,baracklekvárt kenünk közéjük. A felső lapot csokimázzal kenjük be.

(Ezen nem csoki van mert sajna nem volt itthon..)