Hozzávalók:
Piskótához:
Csokikrémhez:
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból három lapot sütünk. 5 tojást szétválasztunk. A sárgákat kikeverjük 10 dkg porcukorral és 3 ek vízzel. Hozzáadunk 10 dkg lisztet, amiben belekevertünk előtte 4 g sütőport, majd alaposan összedolgozzuk. A fehérjéket csipet sóval keményre felverjük, majd lazán beleforgatunk 3 dkg reszelt csokit. A habot a lisztes keverékhez adjuk és óvatosan összeforgatjuk. Egy 30*40 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a masszát és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A maradék hozzávalókból sütünk még kettő lapot. Ha langyosra hűltek a lapok, leszedjük róla a sütőpapírt.
A vizet összeforraljuk a cukorral, kakaóporral és a citromlével. Ha elolvadt a cukor, lehúzzuk a lábast a tűzről és hozzáadjuk a csokit és a tojásokat, majd alaposan összedolgozzuk, majd kihűtjük. A margarint és a vajat alaposan kihabosítjuk, majd a csokis krémhez adjuk és jól elkeverjük.
A lapokat megtöltjük a krémmel, úgy, hogy a tetejére is jusson. Csokis tortadarával megszórjuk, majd hűtőbe tesszük pár órára.