Hozzávalók:
Tésztához hozzávalók:
Mártogatáshoz hozzávalók:
Forgatáshoz hozzávalók:
Elkészítése:
(Kisebb méretű tepsibe sütöttem, 20×36 cm)
A lisztbe bele keverjük a sütőport, majd beletesszük a cukrot, az olvasztott margarint, az egész tojást, a mézet és végül a tejet. Az egészet jól összekeverjük. (Kissé folyékony masszát kapunk)
Sütőpapírral bélelt tepsibe beleöntjük a masszát és közepes hőfokon kb. 160-170 fokon megsütjük.
Közben amíg sül a tészta elkészítjük a kakaós mázat : Lábosba feltesszük a tejet melegíteni. Beletesszük a tejbe a cukrot és a margarint. Addig melegítjük a tejet, míg a margarin és a cukor elolvad. Utána levesszük a tűzhelyről és belekeverjük a kakaóport. Jól összekeverjük.
Ha megsült, és langyosra kihűlt a tészta, akkor egyforma kockákra felvágjuk (Attól függ, hogy ki mekkora nagyságú kockát szeretne).
A felkockázott tésztát először bele mártogatjuk a kakaós mázba, majd utána beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.
Így járunk el az összes kockával (tésztával), míg el nem fogy.
Egy szép nagy tálra /tálcára/ rárakjuk a már a mázba és a kókuszreszelékbe forgatott süteményt és akár azonnal fogyasztható!
Jó étvágyat kívánok! :)