Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A piskótát megsütjük és melegen feltekerjük, majd ha kihűlt megtöltjük a lekvárral és egy kis ideig állni hagyjuk majd ujjnyi vastagra szeleteljük. Amíg a piskótatekercs áll addig a krémet elkészítjük. Egy nagyobb edényben összemelegítjük a joghurtot a zselatinnal, de vigyázzunk, mivel nem szabad forralni, és ízlés szerinti cukorral. Hagyjuk kihűlni és amint csak langyos lesz hozzáadjuk a barack darabokat és a felvert tejszínt. Egy tálat kibélelünk folpackkal és a szeletekkel szorosan kibéleljük, Hagyjunk pár szeletet a sütemény aljára is. A tálba beleöntjük a krémet, a tetejét befedjük a maradék piskótával és egy éjszakát hagyjuk állni a hűtőben. Másnap egy tányérra kiborítjuk és lehúzzuk róla a folpackot. Szeletelhető és fogyasztható azonnal.