Göngyölt karaj kolbásszal, füstölt sajttal töltve

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 szál paraszt kolbász
  • 20 dkg füstölt sajt
  • 8 szelet bacon
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1 hegyes erős paprika
  • 2 szál újhagyma
  • grill fűszer

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és grillfűszerrel megszórjuk. A sajtot lereszeljük. A kolbászt, újhagymát és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal.

A tölteléket elosztjuk a kiterített karajszeleteken majd a hússzeleteket felgöngyöljük. A hús tekercseket 2-2 szelet baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben, 30-35 perc alatt készre sütjük.
Mikor átsült a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk, így szép piros és ropogós lesz.
Tetszés szerinti körettel tálalható.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tipp: