Hozzávalók:
Tészta:
Töltelékhez:
Öntet a tetejére:
Elkészítése:
Az egész tojásokat habosra keverjük a porcukorral, vaníliás cukorral, hozzáadagoljuk apránként az olajat és a vizet, végül belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Kiolajazott, lisztezett 30*40 cm-es tepsibe öntjük a masszát.
Közben megfőzzük a pudingot a krém többi hozzávalójával és még melegen merőkanállal rámerjük a kakaós masszára. Előmelegített sütőbe betoljuk és 160 fokon kb 40 percig sütjük /sütőtől függően/.
Amikor megsült, a még forró sütemény tetejére rákenjük a tejfölt, amit összekeverünk a cukorral, vaníliás cukorral. Ettől olyan márványos lesz. Nem túl édes süti, aki édesebben szereti emelhet a cukor mennyiségen.
Én még ribizlit is szórtam bele sütés előtt, nem rontja el a gyümölcs. Jól lehűtjük és szeleteljük. Nagyon finom sütemény, hidegen szinte üdítő a melegben.