Hozzávalók:
A piskótához:
A krémhez:
Elkészítése:
A tojások sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral, hozzákeverjük a, vizet, lisztet, sütőport. Alaposan kidolgozzuk, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Margarinnal kikent, lisztezett tortaformába öntjük, előmelegített 180 fokos sütőben megsütjük.
Ha kihűlt, rákenjük a következő krémet. A túrós tortakrémhez hozzáadjuk a tejet, konyhai robotgéppel habosra keverjük. Hozzákeverjük az áttört túrót, majd beleforgatjuk a feldarabolt nektarint. A kész krémet a piskótára simítjuk.
A tetejét díszíthetjük ízlés szerint gyümölcsszeletekkel, csokidarával vagy bármilyen tortadísszel. Tálalás előtt legalább 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
Gyorsan elkészíthető, nagyon finom, mutatós sütemény.