Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst felkockázzuk. 1 vöröshagymát megpucolunk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük.
Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. A vizet ráöntjük és puhára főzzük.
Burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk és felkarikázzuk.
A maradék 2 vöröshagymát is megpucoljuk vékony, cikkekre vágjuk. Kevés olajon megpároljuk, rátesszük a feldarabolt zöldbabot, paprikát és a karikára vágott sárgarépát.
Megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel és ízlés szerint fűszerezzük.
Olajjal kikent tepsibe teszünk egy sor burgonyát,erre pörköltet öntjük, majd a hagymás zöldséggel rétegezzük.
Befedjük a maradék burgonyával. A joghurtot kikeverjük a tojásokkal a tetejére öntjük és készre sütjük.