Hozzávalók:
Kuszkusz hozzávalói:
Elkészítése:
A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk, minden szelet közepébe egy kis darabka trappista sajtot, és sonka szeletet rakunk.
Feltekerjük a baconnal, és egy kivajazott tűzálló tálba sorba lerakjuk. Ráöntjük a főzőtejszínt, majd a lapka sajtot elosztjuk a tetején.
Fólia alatt puhára sütjük. A végén megszórjuk reszelt sajttal, majd rápirítjuk. A kuszkusszal tálaljuk.
Kuszkusz elkészítése: Egy edénybe belerakjuk a kuszkuszt, sót és delikátot adunk hozzá. Majd a vajat rádobjuk. A vízzel felengedjük, és fedő alatt 15 percig állni hagyjuk. Végén villával felkeverjük hogy pörgős legyen.
A kuszkuszt ízesíthetjük főtt sárgarépával, kukoricával, petrezselyemzölddel is.