Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát az olajon üvegesre pirítjuk. A húst vékony csíkokra vágjuk. Rátesszük a hagymára, fehéredésig kevergetjük, Vegetával, borssal, sóval ízesítjük. Rátesszük a felszeletelt gombát és felöntjük kevés vízzel.
Fedő alatt pároljuk, a vizet néha pótoljuk alatta. Amikor a hús majdnem puha, rátesszük a (kb. 2×2 cm-esre) felkockázott cukkinit, az apróra vágott petrezselyemzöldet és tovább pároljuk.
A zöldbabot annyi vegetás vízben, amennyi ellepi, roppanósra főzzük, leszűrjük és a raguhoz adjuk. Jól összeforraljuk. Tejfölös habarással (tejföl, liszt kevés vízzel csomómentesre keverve) besűrítjük.
Újra ízesítjük sóval, borssal, Vegetával. Párolt rizzsel tálaljuk. Zöldségekkel díszíthetjük.
Lehet főzőtejszínnel is készíteni a habarást. Sertéscombból is elkészíthető.