Hozzávalók:
Elkészítése:
A padlizsán végét levágjuk, a többi zöldséget megmossuk. Kettévágjuk és kivájjuk a belsejét egy kanál segítségével vagy karalábévájóval. Enyhén besózzuk és olajozott tepsibe sorba rakjuk.
A gombát megmossuk, a hagymát tisztítás után felkockázzuk, kevés olajon megpirítjuk, rádobjuk a gombát és a padlizsánból kiszedett részt is, amit apróra vágtunk. Borsozzuk és belevágjuk a paradicsomot és paprikát is. Ha már barnulni kezd, a szójaszószt is hozzákeverjük. Az elkészítése 5 percet vesz igénybe.
Levesszük a tűzhelyről és megtöltjük a padlizsánokat a gombás-hagymás raguval. Tepsibe tesszük, és megszórjuk a sajttal. Előmelegített sütőben 160 fokon 40 percig sütjük.
Én alufóliával béleltem ki a tepsimet, és arra csorgattam olajat. Így nem kell attól félnem, hogy lesül a zöldségem.