Hozzávalók:
Tészta:
Kókuszos krém:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig a cukorral fehéredésig. Hozzákeverjük a tejet és az olajat a sárgájához, majd a sütőporos lisztet is.
Óvatosan hozzákeverjük a kemény habbá vert fehérjét. Kettéosztjuk a tésztát, az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport. (Ha nem akarunk még egy tálat bepiszkolni akkor megcserélhetjük, és mehet felülre is a kakaós rész).
Sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 23*30cm) beleöntjük a tészta egyik felét, majd előmelegített sütőben (gázsütő 2es fokozat) kicsit megsütjük, ezalatt fog elkészülni a kókuszos krém. A krém minden hozzávalóját összekeverjük, és megfőzzük.
Miután az alsó tésztánk már nem olyan folyékony, ráteríthetjük a kókuszos krémet, arra pedig a maradék tésztát. Vissza a sütőbe, és addig sütjük amíg lesz egy kis színe a tésztánknak.
Ajánlott olvasztott csokival megkenni a tetejét, miután megdermed, nagyon finom lesz! :)