Hozzávalók:
A tésztához:
Az öntethez:
A beforgatáshoz:
Elkészítése:
A kicsit megolvasztott margarint a porcukorral kihabosítjuk. A tojásokat egyenként belekeverjük. Majd belekeverjük a mézet és a tejet is. Végül a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapíros kb. 30×27 cm-es magas falú tepsiben, 180 C fokon kb. 25 perc alatt világosra sütjük.
Az öntet hozzávalóit egy lábasba mérjük és összefőzzük. Ha felforrt már jó is. Ha kihűlt a tészta felkockázzuk. Ne vágjunk nagy kockákat, inkább kisebbeket.
Ha langyosra hűlt az öntet, egy villa segítségével belemártjuk a tésztát, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Emlékeimben halványan élt egy kép ezekről a kockákról, méghozzá anyósé. Ő rétesliszttel készíti és számomra úgy rettentően száraznak tűnt. Nem is nagyon szerettem. Plusz úgy nagyon megszívta magát a csokival és nekem az sem jött be. Szerintem ez a verzió éppen kellemes!