Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel is megszórjuk és meglocsoljuk egy kis olajjal, állni hagyjuk, amíg elkészítjük a többi hozzávalót.
A karfiolt rózsáira szedve sós vízben megfőzzük, de ne túl puhára. A rizst is elkészítjük.
A tejfölt összekeverjük a natúr joghurttal és beleaprítjuk a fokhagyma gerezdeket, sózzuk, borsozzuk. A sajtot lereszeljük.
A csirkemellet kisütjük, majd felöntjük egy kis vízzel. A sütőt előmelegítjük 200°C-ra.
Egy tepsit kivajazunk és elkezdjük rétegekben pakolni a hozzávalókat: karfiol, tejfölös-joghurtos-fokhagymás keverék, sajt, rizs, tejfölös-joghurtos-fokhagymás keverék, sajt, csirkemell, tejfölös-joghurtos-fokhagymás keverék és sajt.
Befedjük fóliával és előmelegített sütőben 200°C-on 20 percig lefedve sütjük, majd pedig addig, amíg a sajt megpirul.