Hozzávalók:
Palacsinta tésztához:
Töltelékhez:
Vanília mártáshoz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jó alaposan kikeverjük, és egyesével kisütögetjük a palacsintákat.
Darált diót a porcukorral, tejszínnel, rummal, kis kockára vágott ananásszal elkeverjük, és lassú tűzön állandó keverés mellett felfőzzük. A kisütött palacsintákat a töltelékkel megtöltjük, és háromszögletűre hajtjuk.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat, fél dl tejet, ízlés szerint cukorral, vaníliás cukorral és a pudingporral jól kikeverjük.
Folyamatos keverés közben hozzáöntjük a forró tejhez, és habverővel keverjük, amíg besűrűsödik.
Tűzről levéve belekeverjük a kemény habbá vert fehérjét.
Palacsinták tetejére öntve tálaljuk.