Hozzávalók:
A tortaalaphoz:
A krémhez:
A szószhoz:
Elkészítése
Az édes kekszet morzsás állagúra törjük, és az olvasztott vajjal összekeverve, tortaformába töltjük.
A krémhez felmelegítjük 1 lime, 1 narancs és 1 citrom kifacsart levét, majd hozzáadjuk a beáztatott és kicsavart lapzselatint. A krémhez elkeverjük a ricottát, a krémsajtot és a porcukrot, majd beleforgatjuk a zselatinos levet. A kekszalapra töltjük, és hűtőben hagyjuk állni kb. 1 órát.
A szószhoz felforraljuk a málnapürét a cukorral, egy kis vízzel, 1 lime és 1 citrom reszelt héjával. Hozzáadjuk az erdei gyümölcsöt, és félrehúzzuk a tűzről.
Tálalásnál a tortára rakjuk a gyümölcsragut.
Tortaforma mérete: 18 cm
Bármilyen gyümölccsel elkészíthető!