Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral.
A almát vékonyan elszeljük és sorban beletesszük a tepsibe, majd megszórjuk fahéjjal. 180 fokon sütjük kb 10-12 percig.
Míg az alma sül, elkészítjük a piskótát. Az egész tojásokat a cukorral keményre felverjük kb 10 perc alatt, majd a lisztet hozzáadjuk és óvatosan belerogatjuk.
A kész masszát egyenletesen az almára simítjuk és visszatoljuk a sütőbe, majd kb 25-30 percig sütjük. Ha megsült, langyosra hűtjük és átfordítjuk egy tálcára.
A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral. Ha kihűlt, hozzákeverjük a puha margarint és jól kihabosítjuk.
A piskótára kenjük a krémet, majd rásimítjuk a felvert tejszínt.