Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk és felszeleteljük. Megszórjuk sóval, őrölt borssal, majd egy serpenyőben kevés olajon 1-2 perc alatt mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
A vöröshagymát apróra vágjuk és az olvasztott vajon megdinszteljük. A tűzről lehúzva hozzáadjuk a kukoricát, a tejfölt és a tojás sárgáját. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, beletesszük az apróra vágott petrezselyemzöldet és jól elkeverjük.
A csirkemell szeleteket egy kivajazott tepsiben egymás mellé helyezzük, majd a kukoricás masszát egyenletesen eloszlatjuk rajta. Tetejét reszelt sajttal megszórjuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük.
Ízlés szerint tálalhatjuk burgonyapürével vagy párolt rizzsel.