Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból hagyományos módon piskótát készítünk, majd a tésztát egy 35*35 cm nagyságú, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, egyenletesen elsimítjuk és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Amikor megsült a piskóta, a sütőpapírt óvatosan lehúzzuk róla és egy tiszta konyharuhába feltekerjük.
Ezután elkészítjük a krémet. A kávéport a forró vízzel feloldjuk és hagyjuk elhűlni. Addig a mascarponét elkeverjük a porcukorral, valamint a habtejszínt a habfixálóval elkeverve kemény habbá verjük. A kávét a mascarponés résszel vegyítjük, majd a habot kisebb adagonként óvatosan összeforgatjuk vele.
Az így elkészült krémmel megtöltjük a piskótát, majd a krémmel a külsejét is bevonjuk. Tetejét sablon és kakaópor segítségével tetszőlegesen díszíthetjük.