Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet apró darabokra vágjuk. A lábasban felhevítjük az olajat, rárakjuk a húst, fehéredésig sütjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, meghámozzuk, darabokra vágjuk és a húshoz adjuk. Hozzáadjuk a tárkonyt, az erőleveskockákat, a petrezselymet, majd felöntjük vízzel, hogy ellepje.
Forrás után fedő alatt takaréklángon addig főzzük, amíg meg nem puhul a zöldség. Kis levet teszünk egy tálba, elkeverjük vele jól a főzőtejszínt, majd hozzáöntjük azt is. Sózzuk.
Jól megkavarjuk, majd adunk hozzá még egy kis tárkonyt. Itt már nem kell kavargatni. Forrás után csavarjuk bele a citrom levét. Vegyük le a gázról, kavarjuk meg egy kicsit, és kész is van :)
Jó étvágyat Kívánok!! :)
Én mirelit borsóval szoktam. Amikor elkezdem vágni a húst, kiveszem a fagyasztóból, mire oda jutok, hogy rakhatom a borsót, kiolvad, és nem enged annyi vizet. :)