Hozzávalók:
Piskótához:
Pudinghoz:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból két lapot sütünk. Az egyik sima a másik kakaós. Sima lap: 5 tojás, 5 ek cukor, 5 ek liszt és 1 cs vaníliás cukor. Kakaós lap: 5 tojás, 5 ek cukor, 2 ek kakaópor, 3 ek liszt és 1 cs vaníliás cukor. Keverjük habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral egy nagy tálban. Szitáljuk a lisztet egy tálba és jól keverjük el a sütőporral. A tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojás sárgájára szórjuk rá a liszt felét, rakjuk rá a tojásfehérjét és a tetejére a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan dolgozzuk össze, úgy, hogy a hab ne törjön össze. Öntsük a tésztát zsírozott, lisztezett tepsibe és előmelegített sütőben süssük készre.
1 l tejbe keverjük bele a cukrot és a kókuszreszeléket, majd tegyük a tűzhelyre melegedni. A maradék tejben keverjük el csomómentesre a pudingporokat, majd ha a kókuszos tej felforrt, folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a pudingport és fűzzük sűrűre. Hagyjuk langyosra hűlni.
Az egyik lapot tegyük vissza a tepsibe, majd kenjük el rajta egyenletesen a krém 3/4-ed részét. Rátesszük a másik lapot és eloszlatjuk rajta a maradék krémet. Ízlés szerint díszíthetjük.