Hozzávalók:
Palacsinta:
Továbbá:
Elkészítése:
A tojásokat egy csipet sóval kihabosítjuk, és felváltva hozzákeverjük a lisztet és a tejet. Félretesszük fél órát pihenni, közben néha megkeverjük.
Hozzáadjuk az ásványvizet és az olajat, átkeverjük, majd kisütjük. Sütéskor tegyünk egy csepp olajat a palacsintasütőbe, hogy biztosan ne ragadjon le.
Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét összekeverjük a rumaromával.
A babapiskótákat megmártogatjuk a rumos kávéban (ne áztassuk el!). Kirakjuk a forma alját hézagmentesen.
Megfőzzük a vaníliás pudingot: a tejben csomómentesen elkeverjük a pudingport és 3 ek cukrot, majd felfőzzük. Még forrón a piskótára öntjük.
A meleg palacsintákat megtöltjük kakaóporral, összetekerjük.
Fölhajtjuk csiga formában, majd a puding tetejére helyezzük, kívülről haladva befelé.
Megfőzzük a csoki pudingot is: a tejben csomómentesen elkeverjük a pudingport és 3 ek cukrot, majd felfőzzük. Még forrón a palacsintákra öntjük.
A meggyet lecsöpögtetjük (levét félretesszük). A lecsöpögtetett meggyet a csokis puding tetejére tesszük, majd megszórjuk fahéjjal.
A puncs pudingot felfőzzük 7,5 dl meggylében (ha nincs annyi, pótoljuk ki vízzel) 1,5 evőkanál cukorral és a meggyre öntjük.
Hűtőben 1 éjszakát állni hagyjuk, másnap könnyen szeletelhető!