Hozzávalók:
Krémhez:
Alaphoz
Tetejére:
Elkészítése:
A narancsokat megpucoljuk, felkarikázzuk, 2 ek cukorral meghintjük és 2 órát állni hagyjuk. A megpucolt kivit, banánt és az epret is felszeleteljük.
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, felöntjük forró tejjel, a vaníliás cukrot hozzáadjuk, majd addig főzzük, amíg puding állagú lesz. Ha kihűlt, beleforgatjuk a keményre felvert tejszínt, és a 1/2 dl meleg vízben felolvasztott zselatint.
Egy kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A lecsepegtetett narancskarikákkal körben kirakjuk. A közepére is teszünk egy karika narancsot, majd sorban a kivivel, banán karikákkal és a szeletelt eperrel kibéleljük.
A krém felét beleöntjük, rárakunk egy sor kekszet (beletehetjük a megmaradt gyümölcsöt), ráöntjük a maradék krémet, és befedjük keksszel.
Betakarjuk folpackkal és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap egy tálcára borítjuk és a folpackot eltávolítjuk róla.