Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Töltelékhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot, egyesével a tojás sárgáját, végül beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, 180 fokon megsütjük és még melegen felcsavarjuk.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, a pudingport tejjel felfőzzük, majd langyosan a krémhez adjuk és a gesztenyemasszát is hozzákeverjük.
A piskótalapot kiterítjük, levesszük a sütőpapírt, majd a krémmel egyenletesen megkenjük. A gesztenyemasszát kisodorjuk a tészta hosszának megfelelően, ráhelyezzük a megkent piskótára és felcsavarjuk. Egy órán keresztül a hűtőben pihentjük.
Gőz fölött a csokoládét megmelegítjük és a piskótát bevonjuk vele.