Hozzávalók:
Sárga lapok:
Kakaós lapok:
Krém:
Elkészítése:
A piskótához 5 tojást ketté választunk. A sárgákat alaposan kikeverjük a cukorral, majd a sütőporos lisztet hozzáadjuk és elkeverjük. A fehérjét csipet sóval felverjük keményre, majd a sárgás masszához adjuk, óvatosan, hogy a habot ne törjük össze. Egy 35*40 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, majd a masszát belesimítjuk és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A maradék alapanyagokból elkészítjük a másik sárga lapot és a két kakaós lapot, amihez értelemszerűen kakaóport, lisztet, olajat és vizet adunk, amikor a sárgákat keverjük ki a cukorral. Ezeket is egy 35*40 cm-es tepsiben sütjük.
Egy nagy lábasban elkezdjük a cukrot olvasztani, majd karamellizálni. Amikor már szép színe van hozzáadunk 2 dl vizet. takarék lángon forraljuk. Akkor jó a karamell, amikor egy kicsit hűl és, ha fakanaállal belenyúlunk és egy kissé nyúlós lesz. Nem jó, ha nagyon híg, mert akkor a krém folyni fog.
A pudingporokat felfőzzük a tejben 5-6 ek cukorral, majd kihűtjük. A margarinokat a porcukorral alaposan kihabosítjuk, majd felváltva adagoljuk bele a pudingos krémet és a karamellt. Jó alaposan összedolgozzuk az egészet.
Alulra kerül egy kakaós lap, erre a krém fele, sárga lap, melyet megkenünk baracklekvárral, újabb sárga lap és a karamellás krém fele, majd a kakaós lappal fedjük be.
Hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a mázat a tetejére (étcsoki és olaj keveréke), majd a tetejét bevonjuk a mázzal és ha megdermedt szeletekre vágva tálaljuk.